Modulator i Głośnik

Recommended Posts

Kupię używany modulator najlepiej coś pokroju FSV AS-422 lub inny ale ważne aby miał sterowanie z manipulatora światłami oraz dźwiękiem za cenę do 300 max. 350 PLN oraz szukam do niego jakiegoś kompaktowego głośnika który zastąpi YD100B cena głośnika do około 200 zł 

Przeglądaj portale ogłoszeniowe - ostatnio pojawił się AS-422, chociaż to jakaś inna wersja niż 6S PO, widać po złączach i manipulatorze, ale za 200zł komplet.

Godzinę temu, Radhezz napisał:

Przeglądaj portale ogłoszeniowe - ostatnio pojawił się AS-422, chociaż to jakaś inna wersja niż 6S PO, widać po złączach i manipulatorze, ale za 200zł komplet.

Domyślam się że jak za taką cenę to już tego nie znajdę ?

21 godzin temu, Marshallkowy napisał:

Domyślam się że jak za taką cenę to już tego nie znajdę ?

Trzeba szukać, trzymać rękę na pulsie. Jeszcze niedawano był kompletny zestaw AS-422 za 550zł wystawiony, jakoś parę dni temu sam connection box za stówkę widziałem. Ja wziąłem AS-kę taką za 200zł, ale kostki i boxa musiałem dokupić, to mnie więcej wyszło niż cały modulator (kostki + box - 240zł). Ta AS-422 o której pisałem wcześniej pojawiła się może ze dwa tygodnie później, już kompletna, ale wersja DK bodajże.

Kostki to nie problem bo ja mam je w niskiej cenie ale problem sprawia sam conectbox bez którego urządzenie nie odpali. Wersja DK też nie sprawia dużego problemu bo można wymienić płytkę (jak ram w PC) i jest wersja PO.

Autor posta zbyt rzadko tu zagląda, bo znowu była AS-422 6S PO do wzięcia za 2 stówki, nawet od tego samego sprzedawcy od którego ja brałem swój egzemplarz ?

Godzinę temu, Radhezz napisał:

Autor posta zbyt rzadko tu zagląda, bo znowu była AS-422 6S PO do wzięcia za 2 stówki, nawet od tego samego sprzedawcy od którego ja brałem swój egzemplarz ?

Zaglądam tylko ostatnio nie bo mam za dużo na głowie i nie mam czasu na nic ale jak zwykle jak nie ma czasu to pojawiają się najlepsze oferty ?

Edited by Marshallkowy