Moja kolekcja

Recommended Posts

Ile się tego nazbierało! Niezła kolacja Tobie rośnie, brawo!

Ja wymieniłem w swojej LZP kształtki na nowe, bo te mleczne to już były w stanie agonalnym praktycznie

A dziękuję za docenienie. Belka przeszła renowację i jak tylko będę mógł to wstawię zdjęcia z jej przebiegu. Ja te kształtki wyczyściłem ile się dało i okleiłem folią, narazie się sprawdza. Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 2 months later...

Nieźle się to prezentuje! Na pierwszy rzut oka widać, że mocniejsze. Nie razi w nocy?

Dziękuję za docenienie, moc jest porównywalna z podświetleniem Zury 1120, tylko kolor jest bardziej "zimnozielony"

• 2 weeks later...

Ładnie wygląda ten pomarańczowy LBL, szkoda że żaden z tych trzech które Masz, nie jest przed liftem.

• 1 month later...

Hej! Jaka jest różnica w lampach przed i po liftowych? Mam LBL2000  i nie wiem z jakiego jest okresu. Dajcie fotki jak możecie.

Pozdrawiam!

Jarek.

Polift wzrokowo najbardziej różni się tym, że soczewka rozpraszająca w nim jest duża i idzie razem z kloszem coś jak LBX-2000 a przed liftem jest mała jak w LBL-10K1N. Na zdjęciu przedlift z czerwca 2010.

spacer.png

• 1 year later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...

Zastanawiałem się swego czasu czy, aby nie zakupić tego Hazteca, ale odpuściłem sobie. Widzę, że trafił w dobre ręce ?

Też  nad nim długo myślałem, ale że  był  w komplecie z belką to już sobie go odpuściłem, ale jak tylko wpadło ogłoszenie bez belki to od razu kupno bo nie wiadomo  ile na taki modulator trzeba będzie  czekać  w rozsądnej cenie