Haztec EuroSmart 8-82613-4 PL4.0

Recommended Posts

Jakiś czas temu wszedłem w posiadanie generatora Haztec EuroSmart 8-82613-4 PL4.0, w stanie nieznanym. Jako że miałem chwilę czasu na urlopie postanowiłem wreszcie ruszyć temat, no i taka trochę ściana, bo nie mam wtyczek oryginalnych - coś tam z tych głównych może dopasuję z TME, ale nie o tym. Wyczytałem, że ten generator ma możliwość programowania, m.in. tonów syren, czy mocy i impedancji wyjściowej głośników. Niestety jak to zrobić, (nawet w celu odczytania bieżącej konfiguracji) to już nie wiem - oryginalna wersja 8-82613 ma wejście USB do programowania, a w tej jest jakieś złącze 5-pinowe. Oprogramowanie też nigdzie nie ma. Pisałem do producenta i generalnie zostałem olany całkowicie.

Teraz pytanie, czy ktoś ma instrukcję/okablowanie, lub wie kto to sprowadzał/zamawiał? Znaczy kto był dystrybutorem w Polsce. Choć szanse są marne, że uda się to uruchomić niestety...

Wydaje mi się że swego czasu Terenowiec był dystrybutorem, a przynajmniej sprzedawcą. 😉

Tak Maćku, pisałem do nich nawet 😝 Mają Hazteca w ofercie, ale akurat na temat tego konkretnego modelu nabrali wody w usta... Czyli chyba będzie z tego modulatora stylowy przycisk do papieru. A szkoda, bo patrząc choćby po funkcji programowego dopasowywania mocy i impedancji głośnika jest to całkiem fajny sprzęt.