zakup belki ostrzegawczej

Paziu2

Recommended Posts

Witam. Czy ktoś was co dzieje się z dystrybutorem federal signal firmą Transmed . Od dłuższego czasu tylko wyświetla się na ich stronie że trwają prace konserwacyjne i nic. Chciałbym zamówić sobie 2 belki od federal signal ale niestety nie mogę się z nimi skontaktować. Może ktoś z was zna jakiegoś innego dystrybutora który mógłby mi ściągnąć z USA Belki?

Z ciekawości czemu chcesz się ładować w tą firmę? Z dystrybucją są ogromne problemy i raczej wątpliwe, że się to szybko skończy. Dodatkowo od jakiegoś czasu jakościowo ich produkty wypadają bardzo słabo. Z potencjalnym serwisem również może nie być łatwo ani rozsądnie cenowo.

Strona ich poleciała kilka lat temu i od tamtej pory nie działa. Sam próbowałem nie tak dawno się z nimi skontaktować to na maile nie reagują, telefony odbierają jak chcą. Obsługa klienta poleciała na łeb, na szyję... Poza tym serwisowanie jest bardzo drogie. Nie pakowałbym się obecnie w ich produkty właśnie ze względu na utrudniony kontakt w przypadku awarii produktu.

P.S. Jako ciekawostkę dodam, że nie ma już Transmedu, a obecnie jest Transfed 😉

W dniu 2.02.2024 o 22:25, Paziu2 napisał:

Głównym powodem to jakość wykonania belek typu dual color

Z tą jakością to trochę poleciałeś 😛 jest dużo wielokrotnie lepszych lamp, tańszych, które się chociażby nie przegrzewają jak wspomniane FS. Ale jak chcesz na własne życzenie się z tym użerać to próbuj np przez firmę Rauwers